Наші барани вирощуються у екологічно чистій зоні. М'ясо проходить необхідні експертизи та контроль якості, тому ми пропонуємо споживачам лише найкраще.
Курдючні вівці
Вівчарство LAMBY знаходиться в Київській області, Білоцерківському районі. Господарство спеціалізується виключно на розведення овець. Наше господарство розводить та реалізує елітних східних овець курдючних порід. Курдючні породи – це породи сального типу, що мають жирові відкладення на крижах (курдюк). Найбільш яскравими представниками курдючних порід овець є: Едільбаєвська, Гісcарська, Джайдара породи. Ці породи овець виникли в результаті багатовікового природного відбору та народної селекції, будучи справжнім шедевром селекційної творчості народів Кавказу та Середньої Азії. Саме ці породи курдючних овець розлучаються у нас у господарстві. Вівці розлучаються та вирощуються в екологічно чистих областях України. Потім вівці завозяться до Київської області, де утримуються та відгодовуються в умовах сучасної приватної ферми. Всі вівці мають стійкі племінні характеристики та відмінні м'ясні якості. У годуванні овець ми не використовуємо стимуляторів, хімічних та біодобавок та інших ненатуральних складових. Едільбаєвські вівці славляться своїми м'ясо-сальними властивостями. Вихід м'яса та сала приблизно 50-55% на 50-45%. Особливо смачним вважається м'ясо молочних ягнят віком до двох місяців. Головною умовою молочного ягняти - він повинен був харчуватися тільки молоком, інакше він уже не вважається найдорожчим і ніжним м'ясом. Гіссарські вівці найбільші з одомашнених порід, що швидко досягають розмірів дорослої особини. Також використовуються для отримання м'яса та сала, груба вовна, використовується для виготовлення повсті та кошми. Вівці породи Джайдара дають найякісніше та найсмачніше м'ясо. Відсоток м'яса та сала може досягати 60% на 40%. Купити м'ясо вівці - це справа кількох хвилин, чого не сказати про пошук та вибір якісного постачальника та сумлінного продавця. У багатьох країнах світу м'ясо баранини вважається делікатесом, найкориснішим і найсмачнішим м'ясом, але тільки за умови того, що воно якісне. На це м'ясо овець ціна коливається у середньому від 150 до 300 гривень за кілограм.
Ковбаса Копчена "Краківська"
Ковбаса Копчена "Краківська" – Домашня ковбаса приготована з чистої м'якоті м'яса ягняти з дотриманням усі..
650 грн/шт
Ковбаса Копчена "Домашня"
Ковбаса Копчена "Домашня" – Домашня ковбаса приготована з чистої м'якоті м'яса телятини без додавання курд..
650 грн/шт
Внутрішня жирова сітка
Бургер котлети молодого ягняти (15 см) - котлетка із чистої м'якоті молодняку та курдюка з добавкою любові від щирого серця. М..
100 грн/кг
Задня частина молодого ягняти
Задня частина молодого ягняти – для ресторанів, задня частина цілком...
270 грн/кг
Коробка Ягня
Коробка Ягня – для ресторанів грудинка, каре та ребра суміщення в одне ціле..
270 грн/кг
Ковбаса Копчена "Італійська"
Ковбаса Копчена "Італійська" – Домашня ковбаса приготована з чистої м'якоті м'яса телятини з гострими італ..
800 грн/кг
Ковбаса Копчена "Пепероні"
Ковбаса Копчена "Пепероні" – Домашня ковбаса приготована з чистої м'якоті м'яса ягняти та курдюка з додава..
800 грн/кг
Ковбаса Копчена "Особлива"
Ковбаса Копчена "Особлива" – Домашня ковбаса приготована з чистої м'якоті м'яса телятини з дотриманням усі..
800 грн/кг
Ковбаса Копчена "Сервелат"
Ковбаса Копчена "Сервелат" – Домашня ковбаса приготована з чистої м'якоті м'яса ягня та курдюка з дотриман..
800 грн/кг
Тушенька молодого ягняти
Тушонка з ягняти - це досить проста страва, яка приготовлена з декількох простих інгредієнтів. Тушонка з ягняти має ніжний та аром..
230 грн/шт
Сідло молодого ягняти
Найм'якіша і ніжніша частина тушки ягняти на кістки. Майже без жиру. Готується швидко шляхом обсмажування. Легко засвоюється о..
500 грн/кг
Пашинка молодого ягняти
Пафіна молодого ягняти - м'яка безкісткова реберна частина тушки з тонким жировим прошарком. Часто використовується для фаршу ..
270 грн/кг
Лопатка з рулькою молодого ягняти
Соковита частина баранини, що володіє жировими прожилками. Лопатку можна запекти, протушкувати, потомити у казані. Вона добре поєд..
350 грн/кг
Шия безкісткова перше ребро молодого ягняти
Шия безкістна перше ребро молодого ягняти - це м'якоть, яка має вміст жирових прошарків в помірній кількості, завдяки чому її ..
380 грн/кг
Лопатка безкісткова молодого ягняти
М'ясо передньої ноги ягня - лопатка практично не містить жиру і має досить ароматну та ніжну м'якоть. З лопатки можна приг..
450 грн/кг
Каре 12 зачищене молодого ягняти
Каре молодого ягня одна з найвишуканіших частин ягняти, задня частина ошийка з 12 ребер. Має рожевий колір, ніжне м'ясо на кіс..
750 грн/кг
Задня нога з гомілкою молодого ягняти
Представлений товар з асортименту Ягнятини Задня нога з голяшкою – має чудові смакові якості, які підійдуть для ..
380 грн/кг
Задня нога безкісткова молодого ягняти
Задня частина ноги ягняти сама м'ясиста, якщо порівнювати з передніми. Задня нога має соковитий, ніжний і практично не жирне м..
480 грн/кг
Задня нога без гомілки молодого ягняти
Напівфабрикат без голяшки можна застосувати до страв як барбекю, гриль, запечений в духовці, печі, для гасіння або на мангалі. Від..
380 грн/кг
Грудинка молодого ягняти
Грудинка - реберна частина тушки з тонким жировим прошарком. З неї готують в основному рідкі страви, такі як шурпа, пити, суп харч..
280 грн/кг
Нирки (вищий гатунок) молодого ягняти
Відмінна риса цього продукту не тільки незвичайний смак, а й наявність корисних елементів та білка у складі. Любителям нутрощів ба..
200 грн/кг
Лопатка без рульки молодого ягняти
Соковита частина баранини, що володіє жировими прожилками. Лопатку можна запекти, протушкувати, потомити у казані. Вона добре поєд..
380 грн/кг
Гомілка молодого ягняти
М'ясо гомілки з рівномірно тонкими жировими прошарками, що щільно прилягає до суглоба. Можна використовувати для бульйону, зап..
280 грн/кг
Вирізка молодого ягняти
Найм'якша і ніжніша частина тушки ягняти. Майже без жиру. Готується швидко шляхом обсмажування. Легко засвоюється організмом. ..
750 грн/кг
Фарш з м`яса молодого ягняти
З фаршу ягняти можна приготувати такі страви як - котлети, тефтелі, соковиті чебуреки, пельмені і звичайно люля-кебаб. Фарш готуєт..
290 грн/кг
Курдюк молодого ягняти
Жодна східна кухня не обходиться без курдюка. Це жир у ділянці хвоста баранчиків. Його додають у всі страви азербайджанської та се..
550 грн/кг
Каре незачищене молодого ягняти
Цінність цієї частини ягняти в її ніжній і танучій структурі. Рожеве м'ясо молочного баранчика без жиру можна приготувати по-р..
550 грн/кг
Шия порційна молодого ягняти
З шиї баранчика можна приготувати наваристий бульйон, стейк, різноманітні соуси. Для любителів рідких страв шия підійде однозначно..
280 грн/кг
Туша молодого ягняти
Ягнятина – ніжне м'ясо догодичного баранчика. Світло-рожева тушка, всі частини м'яса ягнят підійдуть для запікання, ..
270 грн/кг
Стейк на кістки молодого ягняти
Стейк на кістки молодого ягняти - делікатес, який одержують із хребтової частини талії баранчика, з маленькими ребрами. Це ніжний ..
550 грн/кг
Печінка (вищий гатунок) молодого ягняти
Для любителів жаркого з нутрощів - печінка баранчика це одне з найкращих, що можна приготувати. М'який ароматний шматочок з пі..
200 грн/кг
Серце (вищий гатунок) молодого ягняти
Серце також можна віднести до тих же страв, які готуються з печінки. Дрібно нарізане серце, обсмажується з цибулею та картоплею...
200 грн/кг
Реберця молодого ягняти
Ребра молодого ягняти підійдуть для перших і других страв. Їх тушкуют, обсмажують, запікають, їх можна закоптити. Реберця готують ..
280 грн/кг
Язик молодого ягняти
Ніжний язик баранчика стає після певного часу варіння, очищення та додавання спецій у бульйон, де наполягається відварна мова...
220 грн/кг
Стейк із ніжки
Стейк із задньої ноги баранчика, виділений, без кісточки. Ніжну, соковиту страву стейк можна подати із запеченою або відвареною ка..
600 грн/кг
Бургер котлети молодого ягняти
Бургер котлети молодого ягняти (15 см) - котлетка із чистої м'якоті молодняку та курдюка з добавкою любові від щирого серця. М..
70 грн/шт
Показано від 1 до 38 з 38 (всього сторінок: 1)
